Wie zijn wij

Wij zijn Jean Marc en Monique van der Ven en leven samen met onze vier labradors, 2 katers en 2 konijnen in het mooie Den Bommel (Zuid Holland).

Sinds wij zijn gaan samenwonen hadden we één grote wens, namelijk “een eigen hond”.
Gezien wij beiden fulltime werkten was dat geen optie want als er een hond zou komen wilden we er ook alle aandacht en tijd voor hebben.
Omdat leven zonder beesten ook geen optie voor ons was hebben wij gekozen voor 2 kleinere vriendjes in huis: een rode kater Pepper, en een zwarte poes Dopie.

In 2006 kreeg Monique de kans om parttime te gaan werken en zijn wij gaan rondkijken voor een hondje die ons gezin compleet mocht maken.
Jean Marc had wel één voorkeur: het liefst een labrador reu (om het karakter van het ras in combinatie met het stoere van een reu). En toen begon de zoektocht naar een goede labradorfokker…..

We kwamen al snel bij Lien Griffioen van de Labradorkennel Maison de Montagne terecht, waar wij hartelijk ontvangen werden, en waar Lien ons heeft meegenomen in de wereld van de Labrador.
Na veel gesprekken met Lien hebben we besloten om bij haar op de lijst te gaan voor een pupje van Luna; een hond die van een vriend van haar was maar bij haar zou bevallen.
Op 22 november 2006 kwam het verlossende telefoontje van Lien: onze Kay was geboren.

Na 2 heerlijke jaren met Kay ging het bij ons kriebelen voor een 2e labje want wat is nou leuker dan 1 Labrador ? Juist … 2 Labradors !

Voor de zoektocht naar onze 2e labrador besloten wij in 2008 naar shows te gaan om eens te kijken welke lijnen en karakters onze aandacht trokken.
Al snel viel ons oog op Belle van The Bubbles Farm, en al snel bleek dat de fokker graag een nestje met Belle zou willen, maar nu was ze nog te jong.
Omdat Belle ons hart gestolen had, hebben we besloten te wachten tot zij er aan toe was.
Op 16 januari 2010 is onze wens uitgekomen: Belle is op 16 januari 2010 bevallen van onze nieuwe aanwinst: Daan.

Na Daan wilde wij graag een reu aanschaffen om als dekreu in te gaan zetten, gezien dit bij Daan niet mogelijk was ivm zijn LPC.
We waren al een paar jaar gek op Summer van Of Storm’s Legacy, en die zou haar laatste nestje krijgen …
Tsja, dat kan je toch niet weigeren dan ?
Zo is Sjors in ons leven gekomen op 10 februari 2015.

Na een half jaar kreeg de dochter van Summer (de moeder  van Sjors) een nestje met wel zo’n mooie vader, dat ik Jean Marc heel lief heb aangekeken en hem gevraagd heb of we hier geen teefje van konden nemen gezien ik dan misschien zelf een keer een nestje kon fokken.
Dit is al jaren een droom van mij, en nu was de mogelijkheid daar qua tijd/locatie en werk ….
En zo is Rox op 21 augustus 2015 in ons leven gekomen.

Buiten deze 4 kanjers van Labradors wonen er hier ook nog 2 Brits Kortharen.
In de tuin wonen in een prachtige ren met veel ruimte een Frans Hangoor en Hangoor konijn,
En buiten al deze dieren hebben we ook nog een aantal vissen in onze vijver 😉

En zo is (voor nu) ons gezin compleet, alles wat we wilden hebben we bereikt en zo zijn wij ook tot de naam van onze website gekomen.

Wij wensen jullie veel plezier met het bekijken van onze website, en laat gerust een krabbel achter in het gastenboek!

Liefs
Jean Marc, Monique en de beestenboel

us

Reacties zijn uitgeschakeld.