Sjors

Sjors is een gele labradorreu, die geboren is op 10 februari 2015 bij Ilonka en Brigitte  (Of Storm’s Legacy).

Sjors is eigenlijk een dubbel en dwars cadeautje.
Toen wij kennis maakte met Summer, waren wij (net als bij Belle) verkocht, en was onze droom om ooit een zoon van haar in onze roedel te verwelkomen.

Toch zijn wij in 2014 een andere weg in gegaan, we zouden bij onze 3e hond voor een  Cane Corso pup gaan. Dit gezien wij gingen verhuizen naar een vrijstaand huis, en we graag een waakhond wilde hebben.
Tevens staat de Cane Corso bij mij (Monique) erg hoog in de wensenlijst, dus dit was een goed moment om hiervoor op zoek te gaan naar informatie van het ras én op zoek naar een goede/eerlijke fokker.
Na lang zoeken hadden we een fokker gevonden waar wij ons helemaal goed voelde, en die open en eerlijk alles over het ras konden vertellen.
Helaas zat een nestje van de teven die ons aanspraken er niet in op korte termijn, en toen Ilonka en Brigitte ons wisten te vertellen dat dit het laatste nestje van Summer zou zijn  hebben wij goed gesproken met elkaar, want tsja …. Wilde we nog een reu van Summer in huis moesten we het nu doen !

Lang hoefde we er niet over na te denken, en hebben we alsnog besloten een labrador reu in huis te nemen.
Ondanks dat onze droom van een Cane Corso nu even in de wacht staat, zijn wij ontzettend blij dat wij de kans hebben gekregen van Ilonka en Brigitte dat wij toch nog een mannetje van Summer in huis kunnen opnemen !!

Toen eenmaal bekend werd dat wij een reutje zouden nemen uit dit nest, zaten wij (tot op heden) elk weekend bij de fokker om de voortgang en karaktertjes te kunnen volgen met eigen ogen.
Het is een prachtig, relaxt, zoet nest en mannetje zwart had vanaf moment 1 ons hart gestolen, maar we zouden pas met 5,5 week horen/bespreken welke reu er bij ons zou komen.
Op 22 maart 2015 werd het eindelijk bekend …. Het zou mannetje zwart worden !

Inmiddels woont Sjors al een tijdje bij ons, en het is een heerlijk mannetje !
We lopen shows met hem (en dat doet hij heel netjes), zijn begonnen met de eerste beginselen van de jachtsport en verder lopen we veel te struinen in de bossen.
Sjors is een hondje waarbij wij qua karakter nog geen enkel minpuntje hebben kunnen ontdekken, dus een hele goede keus 😉

DSC_5161

12063845_615639158539833_4590544500652263169_n

 

Reacties zijn uitgeschakeld.